06-24228015
info@coworks.eu

Teamontwikkeling

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

imagesCA4HHEH9Teams functioneren niet altijd optimaal. Als leidinggevende kan het lastig zijn om een team weer op de rit te krijgen. Ook bij veranderingstrajecten is het vaak handig om als team begeleid te worden. Een beetje hulp van buitenaf en ondersteuning bij het begeleiden van een team werkt sneller en effectiever.

Teamontwikkeling is maatwerk, maar het doel is een coherent geheel, mensen die willen samenwerken. We doen dat met verschillende onderdelen.

Een teamassesment behoort ook tot de mogelijkheden. We bepalen dan de knelpunten en ontwikkelpunten van het team.

TEAM – Together Everyone Achieves More!

 

Van eiland naar WIJland

sea-1377712_640Ieder mens is uniek en zo ook elk team. Een team bestaat uit diverse unieke persoonlijkheden. Elk met eigen kwaliteiten, valkuilen, waarden en voorkeuren. Het herkennen, waarderen en balanceren van deze diversiteit én het benutten van ieders kwaliteit speelt een belangrijke rol bij het creëren van effectieve teams.

Het Team Adventure ’Van Eiland naar Wijland’ zorgt ervoor dat teamleden echt gaan samenwerken en niet meer als losstaand individu acteren.

Tijdens dit programma reizen van ‘Eiland’ – de veilige plek van elke persoon zelf – naar de eilanden eromheen (van andere teamleden) om zo samen aan te komen op de bestemming: ‘Het Wijland’.

No man is an island entire of itself: every man is a piece of the continent
– John Donne

Het avontuur duurt twee weken en bestaat uit:

oranje sterEen kick-off meeting.

oranje sterEen teambuildingochtend of -middag op locatie of kantoor.

oranje sterTwee weken lang e-coaching door MAC voor feedback en ter bewaking van de voortgang.

oranje sterTwee weken lang stimulerende, leerzame opdrachten (Adventures), leuke verrassingen en inspirerende berichtjes die het team in beweging zetten (en houden) om de ontdekkingsreis te maken ‘Van Eiland Naar Wijland’.

oranje sterMogelijkheid tot nazorg of vervolg traject om gemaakte veranderingen te borgen en/of uit te breiden.

 

aanvragen

Van eiland naar WIJland is een product van Magic Adventures