06-24228015
info@coworks.eu

Communicatie

Iedereen communiceert, maar de boodschap komt niet altijd over. Daardoor gaat het nogal eens mis. Tussen collega’s bijvoorbeeld, maar ook in teams, tussen afdelingen, of tussen opdrachtgever en klant. In deze training besteden we aandacht aan de communicatie tussen personen en groepen in de dagelijkse situatie op de momenten dat het zeker niet mis mag gaan.

Communications works for those who work at it.

We brengen in kaart hoe de communicatie verloopt, we laten zien wanneer en waarom het mis gaat en welke rol mensen in zo’n proces spelen. We leren je hoe je miscommunicatie kunt herkennen en daardoor tijdig kunt herstellen. We doen dit aan de hand van praktijksituaties die deelnemers zelf aandragen.

Deze trainingen vinden meestal plaats in groepsverband en vaak met mensen die al samenwerken. We kunnen deze training ook aanbevelen aan teams die zich voorbereiden op een specifiek project, waarbij goede communicatie van elementair belang is voor het succes ervan.

Een grens is eigenlijk een wens om verder te gaan. – Loesje

Je kunt bij ons terecht voor effectief communiceren, beïnvloeden en overtuigen, omgaan met weerstand, feedback geven, effectief samenwerken en overtuigend presenteren.

Wil je (een van) deze training(en) volgen? Vraag dan direct een offerte aan.

aanvragen