06-24228015
info@coworks.eu

Persoonlijke ontwikkeling

flamenco200Hoe presenteer jij je en hoe communiceer je? Is jouw presentatie effectief, bereik je met je communicatie wat je wilt? Zijn jouw mondelinge communicatie en lichaamstaal in evenwicht? In een training bij Coworks krijg je meer inzicht in hoe je je presenteert en uitdrukt en waar verbeteringen nodig zijn.

Wil je ook werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Vraag dan direct een gesprek aan, zodat we kunnen kijken wat voor jou nodig is.

aanvragen

 

We bieden verschillende modules om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken:

Personal branding

Personal branding brengt je verder. In je carrière en in je leven. Het geeft tools om jezelf en je carrière neer te zetten als een eenheid, een merk, om je van je concurrenten te onderscheiden. Het is een persoonlijke touch die authentiek moet zijn, of anders gezegd echt van jou moet zijn en geen aangeleerd kunstje.

Het is mogelijk om dit traject aan te vullen met styling- en kleuradvies.

aanvragen

Assertiviteit

Vind je het lastig om voor jezelf op te komen? Voel je je ongemakkelijk als je jouw mening moet geven of onderbouwen? En loop je graag weg bij meningsverschillen? Tijd voor assertiviteitstraining! Hoe fijn zou het zijn als jij ook in een nu nog lastige situatie zeker van jezelf bent!

Je kan het leren. Ontdek hoe je met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht in staat bent om voor jezelf en jouw mening op te komen!

assertiviteit
aanvragen

Emotionele intelligentie

Emotionele intelligentie is het vermogen jouw emoties in te zetten om te bereiken wat je wilt. Je leert dat je heel veel kan bereiken door zelfkennis, inlevingsvermogen en jouw vermogen tot samenwerken goed in te zetten en je skills hierin te ontwikkelen. We werken aan inzicht in je eigen emotionele intelligentie en het belang hiervan voor je werk en privéleven.
aanvragen

Effectiviteit & time management

Leer prioriteiten stellen, creëer rust en overzicht: dat is het doel van deze training. Je leert hoe je controle krijgt en houdt, je ontdekt hoe slimmer werken en welke vormen van time management voor jou werken.

aanvragen

Carrièreontwikkeling

Je weet niet wat je wilt. Je huidige werk bevalt niet meer, maar je zit vast. Via deze trainingsmodule achterhalen we waarom je wilt veranderen, waar de knelpunten bij je huidige werk zitten en of de redenen die je hebt om te veranderen wel echt aan de orde zijn. Misschien wil je om de verkeerde redenen weg. In dat geval loop je bij een nieuwe werkgever tegen hetzelfde probleem op.

In deze fase wordt er ook een analyse gemaakt van je sterke en zwakke punten en in kaart gebracht wat je echt wilt.

Carrièreverbetering is onderdeel van het traject Persoonlijke ontwikkeling. Lees hier meer over wat we samen kunnen bereiken of neem contact op.
aanvragen