06-24228015
info@coworks.eu

Talentontwikkeling

Gemotiveerde medewerkers zijn een must voor elke organisatie. Talentonwikkeling helpt hierbij.

Talentmanagement stelt bedrijven in staat hun belangrijkste bronnen op de beste manier aan te wenden op het moment dat dit het hardst nodig is.

Talentontwikkeling voor het management

Het is belangrijk om altijd, bij voor- en tegenwind te werken aan motivatie en ontwikkeling. COWORKS maakt in de training het beste in management los. Wij geven de handvatten om via talentmanagement het beste uit een organisatie te halen door het potentieel van de medewerkers beter te herkennen en te gebruiken. En we besteden aandacht aan de valkuilen – ofwel de grootste fouten – die je kunt maken in moeilijke tijden.

Talent-ontwikkeling voor commerciele medewerkers

COWORKS organiseert trainingen die erop gericht zijn de verkoopkwaliteiten van commercieel medewerkers te verhogen. Tijdens deze training staan we onder meer stil bij het blijvend onderhouden van relaties met klanten en het belang van een goede klantenservice.

Motivatietraining

COWORKS heeft ook trainingen die erop gericht zijn de motivatie van het personeel op peil te houden, of liever te verbeteren. Een bedrijf heeft altijd, maar zeker in moeilijke tijden, behoefte aan gemotiveerde medewerkers. Medewerkers die er alles aan doen om de organisatie waarvoor zij werken winstgevend te houden. Medewerkers die door hun inzet een bijdrage leveren aan de overlevingskansen van een onderneming.

Winnaars doen het goed. Zeker in tijden dat het economisch minder goed gaat. Zij overleven door keuzes te maken, overbodige luxe te schrappen, maar basisbenodigdheden te houden.

Van wandelgang naar actie

De rode draad door alle trainingen is ‘van wandelgang naar actie’. Wij willen proberen de deelnemers frank en vrij hun visie te laten geven op wat er op de werkplek gebeurt. Wat goed gaat, maar ook wat fout gaat, wat beter kan, waar sprake is van verspilling, of waar ideeën over het hoofd worden gezien. Het doel is duidelijk: verbetering van de prestatie, betrokkenheid en kostenbesparing.

Heb je vragen over talentontwikkeling of wil je samen met Coworks aan de slag om nog meer uit jezelf of je medewerkers te halen? Vraag dan direct informatie aan.


aanvragen