06-24228015
info@coworks.eu

Individuele coaching – Magic Adventures

Een Magic Adventure is een acht weken durend coachingstraject op het thema Happiness of Flow at Work, waarin je uitgedaagd wordt het avontuur met jezelf aan te gaan.

Jij en het door jou gekozen onderwerp staan centraal en er is dagelijks contact via e-mail, sms, post, skype, telefoon en 1:1 contact.

Door de multimediale aanpak kunnen we garanderen dat de gewenste veranderingen zullen plaatsvinden. Bovendien zul je, vanwege het hoge leerrendement, jouw vermogen tot zelfsturing optimaliseren waardoor de gemaakte veranderingen permanent zijn.

Flow at work

Flow at work is gericht op het verbeteren van je energiebalans, het verhogen van je prestaties en het beter kunnen afwegen van keuzes, afhankelijk van je kwaliteiten en je drijfveren. Dit geeft meer flow en meer plezier in je werk. Flow at work is een prima traject om samen met een training Timemanagement of een training Persoonlijke Effectiviteit te doen. Voor bedrijven kan dit traject ook op maat gemaakt worden.

Happiness

Geluk is een universele emotie. Waar ook ter wereld, je treft overal lachende gezichten aan. Magic Adventure Happiness helpt je concrete stappen te maken om meer grip te krijgen op dit geluk.

Er zijn heel wat theorieën en methodes ontwikkeld om dat gevoel van geluk te vergroten, te versterken in je leven, maar de belangrijkste factoren voor meer geluk in je leven zitten in jezelf. Met dit traject leer je krachtige technieken en ervaar je hoe het is om dagelijks te kunnen kiezen voor geluk.

Ben je op zoek naar individuele coaching op maat? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden en beste route voor jou.

aanvragen