06-24228015
info@coworks.eu

Personal Branding

Personal branding brengt je verder. In je carrière en in je leven. Personal Branding geeft je tools om jezelf en je carrière neer te zetten als een eenheid, een merk, om je van je concurrenten te onderscheiden. Het is een persoonlijke touch die authentiek moet zijn, of anders gezegd echt van jouw moet zijn en geen aangeleerd kunstje.

Introspectie en visualisatie

Het is nodig dat je definieert waarin je anders bent dan anderen, wat je sterke punten zijn. Deze introspectie maakt het wezen van je “zijn” duidelijk, geeft inzicht in jouw doelen, maar ook in jouw innerlijke bronnen (talenten, passies, competenties, in je weten, je vaardigheden en je kracht). Na deze introspectie volgt de visualisatie die duidelijk maakt wat het resultaat is van het werken met jouw specifieke waarden.
Vervolgens gaat het erom een marketingstrategie te bedenken die bij jouw uitstraling past. Daarmee houdt het overigens niet op. Personal branding is een doorgaand proces en net als bij een gewoon merk betekent het dat een constructiefout ten koste gaat van het imago.

Wil je ook werken aan jouw personal branding? Vraag dan direct een gesprek aan, zodat we kunnen kijken wat voor jou nodig is.

aanvragen

Er zijn verschillende modules die we gebruiken bij personal branding:

oranje sterEigen gedrag en de reflectie daarop

Dit is de basismodule van onze training en de enige die ‘verplicht’ is. Vanuit deze module kan een programma worden opgebouwd.

Tijdens deze module wordt vrij diep ingegaan op het eigen gedrag in privé-situaties en/of op het werk. Dit gedrag is immers de rode draad in het dagelijks leven en is bepalend voor het feit of dingen goed of fout gaan, hoe relaties verlopen enzovoorts.

oranje sterPersoonlijke presentatie

Hoe presenteert jij je en hoe communiceer je? Is jouw presentatie effectief, bereik je met je communicatie wat je wilt? Zijn jouw mondelinge communicatie en lichaamstaal in evenwicht? Je krijgt meer inzicht in hoe je je presenteert en uitdrukt en waar verbeteringen nodig zijn. Hierop wordt getraind.

oranje sterHet samenstellen van een CV

Als je niet op eigen benen verder wilt, maar van baan wilt veranderen, heb je een goed CV nodig. Wij helpen je op weg om een CV samen te stellen dat naadloos aansluit op wat een werkgever vraagt. We helpen je ook om andere bronnen aan te boren: denk hierbij aan het vergroten van uw netwerk via veelbezochte sites.

oranje sterCarrière-ontwikkeling

Je weet niet wat je wilt. Je huidige werk bevalt niet meer enje zit vast. Via deze module achterhalen we waarom je wilt veranderen, waar de knelpunten bij je huidige werk zitten en of de redenen die je hebt om te veranderen wel echt aan de orde zijn. Misschien wil je om de verkeerde redenen weg. In dat geval loop je bij een nieuwe werkgever tegen hetzelfde probleem op.

In deze fase wordt er ook een analyse gemaakt van je sterke en zwakke punten en in kaart gebracht wat je echt wilt.

oranje sterPersonal wellness

Hoe kun je goed functioneren, als je niet lekker in je vel zit. In deze modulen komen zaken aan de orde als stress-management, emotionele intelligentie, lichaamsbeweging, zelfvertrouwen, cynisme, burn-out, financieel welbevinden, motivatie en inspiratie en de balans privé en werk. Maar het gaat ook over houding, in hoeverre je authentiek bent.

oranje sterStyling en kleuradvies

Het kan nodig zijn om je persoonlijke stijl onder de loep te nemen. In deze module helpt een specialiste op dit vlak je op weg om de stijl en kleuren te bepalen die bij jou horen.